Cum arată rivalul pentru Dacia construit de Volkswagen în China. Nemţii vor să-l exporte în toată lumea. FOTO

Postat la 26 mai 2020 375 afişări

Cum arată rivalul pentru Dacia construit de Volkswagen în China. Nemţii vor să-l exporte în toată lumea. FOTO

Grupul Volkswagen doreşte extinderea brandului Jetta dincolo de graniţele Chinei. Brandul auto Jetta a devenit un succes omonim VW la momentul lansării. Numai în aprilie au fost livrate peste 13.000 de maşini clienţilor

Brandul auto Jetta lansat în urmă cu doi ani în China a devenit un succes marca Volkswagen. În aprilie 2020 au fost livrate peste 13.000 de maşini clienţilor, aproximativ 1% cotă din cea mare piaţă auto din lume.  

Vânzările au crescut şi din necesitatea cumpărătorilor mai tineri de a evita mijloacele de transport în comun în plina pandemie de coronavirus.

În urma acestui succes, Volkswagen Group ia în considerare extinderea către alte pieţe a noii mărci auto. După ce a întâmpinat ani la rând concurenţa Dacia Renault, eforturile constante au pus Volkswagen pe drumul către profit.

Vezi aici imaginile 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
volkswagen,
china,
dacia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.