Cum arată prima staţiune exotică din România: satul plutitor dintr-un peisaj de poveste - GALERIE FOTO

Postat la 26 august 2019 34256 afişări

Judeţul Caraş-Severin găzduieşte una dintre cele mai spectaculoase staţiuni turistice din România.

Judeţul Caraş-Severin înregistrează o nouă premieră – prima staţiune lacustră din România. Proiectul derulat cu fonduri de la Uniunea Europeană s-a concretizat cu amenajarea în localitatea Berzasca a 30 de case suspendate pe piloni deasupra Dunării, care vor fi legate prin pontoane.

Căsuţele lacustre sunt dotate cu aer conditionat, televiziune prin cablu, bucatarie şi baie.

Complexul este dotat cu piscine, restaurante, alei de promenadă, o pistă pentru biciclete, un punct de belvedere şi un port turistic. Valoarea proiectului intitulat ”Dreptul la Dunăre” s-a riidicat la 1.800.000 lei, potrivit Radio Reşiţa.

Casele Lacustre din Berzasca, judetul Caras-Severin, sunt bungalow-uri capabile să cazeze doi adulti si doi copii

Satul lacustru de la Berzasca este unic, la fel ca şi locul unde este amplasat, Clisura Dunării fiind cel mai spectaculos defileu al fluviului.

Alte 15 case lacustre vor fi construite anul viitor la Berzasca, în oglindă. O altă firmă se va ocupa de lucrările celei de-a doua faze a proiectului, complexul Pelican. O a treia etapă a proiectului include şi un restaurant.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-arata-prima-statiune-exotica-din-romania-satul-plutitor-dintr-un-peisaj-de-poveste-galerie-foto-17252055
17252055
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.