Cum arată noul magazin Mega Image Concept Store (GALERIE FOTO)

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 31 ianuarie 2013 663 afişări

Noul magazin Mega Image Concept Store a fost inaugurat joi în Piaţa Gemeni din Capitală.

Noul magazin Mega Image Concept Store este diferit de toate celelalte deschise pe piaţa românească. Spaţiul, cu o suprafaţă de 1.600 mp şi o sutăde locuri de parcare la subsol, aşază pe rafturi şi produse gourmet - de la carnea de vânat până la fructe şi legume exotice, dar şi o gamă mai largă de mirodenii.

"Mega Image face un nou pas în evoluţia sa pe piaţa din România, introducând un nou format de magazine prin Concept Store-ul din Piaţa Gemeni. Acest Concept Store reprezintă un laborator pentru viitor în care vom testa împreună cu furnizorii noştri concepte noi. Le propunem bucureştenilor să încerce o nouă experientă la cumpărături," a declarat Xavier Piesvaux, director general Mega Image.

În noul magazin Mega Image Concept Store, raionul de fructe exotice şi legume speciale oferă rambutan, kumquats, mangustan (la secţiunea fructe) şi roşii marmande, cartofi vitellote, roşii kumato etc (în categoria de legume). La raionul carmangerie, măcelarii stau la dispoziţia cumpărătorilor pentru tranşarea sau tocarea cărnii pe loc. Specialităţile includ steak mistreţ, steak cerb, vită, etc.

Pe segmentul supermarketurilor, în România mai sunt prezente reţele precum Billa, Carrefour Market, dar şi reţele ale producătorilor de mezeluri, de pildă, ca Angst, Agricola sau Cris-Tim. Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea de 197 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (136) şi Shop&Go (61).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-arata-noul-magazin-mega-image-concept-store-galerie-foto-10534893
10534893
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.