Cum arată intrarea în Bucureşti a autostrăzii A3 Bucureşti-Ploieşti cu 3 zile înainte de inaugurare

Postat la 11 decembrie 2018 18680 afişări

Lucrările la ultimii 3 km de autostradă din A3 Bucureşti-Ploieşti se apropie de final, potrivit celor de la Construim România, astfel încât, în acest weekend se va putea circula pe tronsonul de 6 km dintre Centura Capitalei şi str. Petricani. În intersecţia în „T” a fost amenajat un sens giratoriu şi un semafor pentru virajul la stânga. De asemenea, tot în weekend va fi deschis circulaţiei şi nodul rutier de la Moara Vlăsiei, la 6 ani de la deschiderea circulaţiei între Centură şi Ploieşti.

Cum arată intrarea în Bucureşti a autostrăzii A3 Bucureşti-Ploieşti cu 3 zile înainte de inaugurare

„Constructorul pare determinat să termine lucrările necesare pentru a se putea face recepţia vineri, astfel încât să putem circula pe cei 6 kilometri de autostradă urbană din continuarea autostrăzii dintre Centura Bucureşti şi Ploieşti. Aşa cum putem vedea din imagini au mai rămas puţine de făcut, în special la partea carosabilă: marcaje, indicatoare, finalizarea umpluturilor din rosturile de dilataţie de la pasaje şi poduri, precum şi montarea restului de panouri fonoabsorbante”, spun cei de la Construim România. ei au adăugat că „deşi mai rămân lucrări de efectuat în exteriorul părţii carosabile a autostrăzii, acestea pot fi realizate fără a afecta traficul rutier. Subliniem faptul că noul regulament de recepţie permite acum deschiderea traficului pe un segment de autostradă chiar dacă nu a fost realizată o recepţie finală, permiţând finalizarea completă a lucrărilor ulterior”.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
autostrada,
ploiesti,
a3

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.