Cum arată fiica regretatului Dem Rădulescu - FOTO

Postat la 27 ianuarie 2018 1441 afişări

Aşa tată, aşa fiică! Irina, fiica regretatului Dem Rădulescu îi calcă pe urme maestrului.

Cum arată fiica regretatului Dem Rădulescu - FOTO

Tânăra în vârstă de 29 de ani este actriţă la Teatrul Mic. Irina Rădulescu este absolut superbă, iar ochii mari, care au aceeaşi căldură pe care o emana tatăl său,  te cuceresc instantaneu.

Fiica mastrului Dem Rădulescu este o prezenţă discretă şi are mare grijă să se ţină departe de presa mondenă.

La 3 ani, Irina studia franceza, engleza, japoneza şi pianul. Copilăria sa s-a petrecut aproape de scenă. Irina Rădulescu a avut un înger aproape. Pe mama sa, actriţa Adriana Şchiopu, care a învăţat-o să fie ea însăşi.

Irina avea doar 13 ani când tatăl sau, marele Dem Rădulescu, a plecat dintre noi. Ştia încă de atunci că vrea să urmeze drumul pe care "Bibanul" atinsese cele mai înalte culmi.

"În sinea mea, m-am gândit şi la faptul că el ar fi fost fericit că pasiunea a rămas în familie. Pentru viaţă cred că am păstrat de la el discreţia. El era un om extrem de discret. Era dificil pe stradă, de mers cu el, mai ales pe timp de zi, pentru că se strângeau pâlcuri pâlcuri de oameni în jurul lui", povestea Irina Rădulescu.

GALERIE FOTO

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fiica,
tata,
maestru,
actrita,
caldura,
ochi,
tanara,
teatru,
alegere,
drum,
engleza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.