Cum arata casele sportivilor bogati si celebri

Autor: Ana Raduta Postat la 25 iulie 2011 12 afişări

Sunt cunoscuti in toata lumea datorita performantelor pe care le-au atins in sport si, chiar daca unii ditnre ei s-au retras, continua sa duca o viata luxoasa si sa traiasca in adevarate palate.

Sunt admirati de toata lumea, celebri si dupa ani de munca in salile sau pe terenurile de antrenament, au ajuns sa se bucure de banii pe care i-au castigat. Conduc masini in editie limitata, traiesc in case de un lux orbitor si isi petrec vacantele in cele mai frumoase locuri de pe planeta.

Sportivii celebri si bogati nu se feresc sa arate ca traiesc pe picior mare si nici sa impartaseasca restului lumii cateva imagini din propriul lor colt de rai.

Sursa: www.cnbc.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
case,
sportivi,
bani
/actualitate/cum-arata-casele-sportivilor-bogati-si-celebri-8523458
8523458
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.