Cum ar putea fi dat jos de la putere Kim Jong-un? Planul incredibil al unui fost puşcaş marin american din trupele SEAL: ”Ar putea să meargă”

Postat la 13 septembrie 2017 791 afişări

Cum ar putea fi dat jos de la putere Kim Jong-un? Planul incredibil al unui fost puşcaş marin american din trupele SEAL: ”Ar putea să meargă”

Jocko Wilink, un fost puşcaş marin din forţele speciale SEAL, acum devenit scriitor şi, uneori, analist pentru publicaţia americană Business Insider, a fost întrebat pe Twitter cum ar gestiona criza nord-coreeană, iar răspunsul lui, deşi neaşteptat, ar putea da rezultate, cred experţii.

Acţiunea propusă de el, deşi poate inofensivă pentru o ţară democratică, în Coreea de Nord i-ar putea atrage pedeapsa cu moartea. 

Află aici cum ar putea fi dat jos de la putere Kim Jong-un. Planul incredibil al unui fost puşcaş marin american din trupele SEAL: ”Ar putea să meargă”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kim jong un,
plan,
american,
coreea
/actualitate/cum-ar-putea-fi-dat-jos-de-la-putere-kim-jong-un-planul-incredibil-al-unui-fost-puscas-marin-american-din-trupele-seal-ar-putea-sa-mearga-16726708
16726708
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.