Cum ar putea deciziile lui Trump să crească preţurile celei mai băute băuturi de pe planetă

Autor: Alex Ciutacu Postat la 30 iulie 2018 191 afişări

Cum ar putea deciziile lui Trump să crească preţurile celei mai băute băuturi de pe planetă

 Coca-Cola a anunţat că va creşte preţurile băuturilor acidulate deoarece costurile de producţie al dozelor a crescut pe fondul conflictului comercial iniţiat de Donald Trump, potrivit Newsy.

James Quincey, CEO-ul gigantului, a anunţat săptămâna trecută că această creştere este deranjantă însă inevitabilă în contextul majorării costurilor de producţie.

„A trebuit să discutăm cu partenerii noştri de îmbuteliere şi să suportăm o creştere a preţurilor în industria de băuturi acidulate, în mijlocul anului, ceea ce este ieşit din comun. Aici se văd costurile pentru oţel şi aluminiu în creştere. Aici se vede costul forţei de muncă în creştere”, spune Quincey.

Un purtător de cuvânt al Coca-Cola a declarat pentru CNN Money că aceste majorări vor varia în funcţie de retailer. Compania a anunţat că va fi alegerea magazinelor dacă vor creşte sau nu preţurile finale.

Nu este clar încă la ce nivel ar putea ajunge preţurile Coca-Cola şi cum vor varia aceste majorări în funcţie de regiune.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
preturi,
coca-cola

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.