Cum a transformat o româncă una dintre marile bogăţii ale ţării noastre, dar care este complet ignorată, într-o afacere de milioane de euro

Postat la 06 februarie 2023 898 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 035. Rucsandra Hurezeanu, Fondator şi CEO, Ivatherm

#puteresifeminitate #dozadefrumusete #resursenaturale

Rucsandra Hurezeanu este cea care a pornit în piaţa locală, în 2005, prima companie de dermatocosmetice, Ivatherm, în urma concesionării unui izvor termosalin de la Herculane.

Anterior, a lucrat timp de un deceniu în marketing şi vânzări, în unele dintre cele mai mari companii farmaceutice din România şi Franţa. Este absolventă a Facultăţii de Medicină din Bucureşti şi a unor cursuri de economie la Paris, urmate de un doctorat în ştiinţe medicale. Brandul Ivatherm are în portofoliu în jur de 60 de produse şi este vândut astăzi în 18 ţări din Europa, Asia şi Orientul Mijlociu.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.