Cum a salvat una dintre cel mai dorite modele Playboy o echipa de fotbal de la faliment

Postat la 26 decembrie 2016 24808 afişări

Cum a salvat una dintre cel mai dorite modele Playboy o echipa de fotbal de la faliment

 Ce nu face o microbistă de dragul echipei sale favorite? Mai ales când vorbim despre una dintre cel mai dorite modele Playboy din Ucraina?! Angelina Petrova a decis că trebuie să salveze de la faliment gruparea de prima ligă Metalurg Zaporoje, formaţia fanion a oraşului ei natal, printr-o metodă... provocatoare!

 

Unul dintre cei mai apreciaţi Iepuraşi Playboy, ucraineanca Angelina Petrova, a acceptat să participe la realizarea unui calendar XXX menit să salveze de la faliment gruparea de prima ligă Metalurg Zaporoje, formaţia fanion a oraşului ei natal.

 

Potrivit Daily Mail, tânăra în vârstă de 23 de ani a dorit astfel să pună umărul la revitalizarea unei echipe de tradiţie, care se confruntă cu mari probleme financiare. Metalurg – ultima clasată în campionatul Ucrainei – a pus deja în vânzare postere cu provocatoarea Angelina, sperând să iasă din impas.

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
faliment,
playboy,
salvare,
vedete,
grupare,
liga
/actualitate/cum-a-salvat-una-dintre-cel-mai-dorite-modele-playboy-o-echipa-de-fotbal-de-la-faliment-14918379
14918379
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.