Cum a reuşit Bucureştiul să atragă interesul specialiştilor din industria crypto şi blockchain

Autor: Andra Stroe Postat la 25 ianuarie 2023 125 afişări

Cum a reuşit Bucureştiul să atragă interesul specialiştilor din industria crypto şi blockchain

Într-o perioadă în care industria blockchain şi crypto este în plină criză, Bucureştiul va găzdui în luna martie unul dintre cele mai importante evenimente dedicate acestei pieţe, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor Crypto Expo Europe. La eveniment vor participa 3.000 de persoane, dintre care peste 50% vor fi din străinătate. În cadrul evenimentului care va aduce pe scenă peste 100 de speakeri şi la care vor participa peste 60 de expozanţi internaţionali, vor fi susţinute totodată peste 80 de workshop-uri şi seminarii.

Evenimentul Crypto Expo Europe este dedicat companiilor care lucrează pe sau pentru blockchain (reţele, exchanges, utilities, Web3, payments, servicii etc.), investitorilor în crypto, celor care vor să înveţe mai mult despre blockchain şi crypto, celor care îşi caută joburi în blockchain şi crypto, freelancerilor, startup-urilor şi fondurilor de investiţii.

„Obiectivul principal al evenimentului Crypto Expo Europe este acela de a educa pasionaţii, practicienii şi amatorii de crypto, de a le transmite informaţii relevante şi noutăţi despre piaţa crypto. Crypto Expo Europe are rolul de a conecta companiile cu persoanele independente care doresc să aprofundeze sau să afle mai multe despre industria Blockchain şi Crypto şi de a crea oportunităţi unice de networking şi business”, spun organizatorii, care anunţă speakerii şi companiile internaţionale şi locale care vor veni în faţa participanţilor. Printre acestea se numără Binance, LBank, Nasdaq, OKX, Gemini, Kukoin Netopia, Tokero, WELTHEE, stake2earn, Crypto Virally, VD Law Group şi Oveit.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eveniment,
companii,
dedicatie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.