Cum a câştigat Poliţistul Marian Godină în câteva ore, salariul lui pe 9 ani!

Postat la 15 februarie 2017 565 afişări

Scandalul dintre Marian Godină şi superiorii lui, care s-a încheiat cu decapitarea IPJ Braşov, l-a propulsat pe poliţist în topul celor mai bine plătiţi autori români.

Cum a câştigat Poliţistul Marian Godină în câteva ore, salariul lui pe 9 ani!

La lansarea de la Bucureşti, aula Bibliotecii Central-Universitare s-a dovedit neîncăpătoare, iar în sală s-a aflat inclusiv premierul Dacian Ciolos, care l-a laudat pe poliţist pentru curajul său.

 

În cifre, cartea „Flash-uri din sens opus” s-ar traduce printr-o sumă frumuşica ce urmează să intre în buzunarul agentului de circulaţie care, în mod obişnuit, nu câştigă mai mult de 1.800 de lei pe lună. Până la momentul lansării, pe site-ul editurii s-au înregistrat 20.000 de precomenzi. La 30 de lei volumul, asta înseamnă câştiguri de aproximativ 600.000 de lei.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.