Cum a ajuns un fost star al lui PSG din fotbalist milionar SĂRAC LIPIT! Acum trăieşte ca un cerşetor

Postat la 24 februarie 2018 23429 afişări

A pierdut 3 milioane de euro într-o afacere eşuată, iar acum e într-o situaţie disperată.

Cum a ajuns un fost star al lui PSG din fotbalist milionar SĂRAC LIPIT! Acum trăieşte ca un cerşetor

Wilson Oruma, fost star al echipei franceze Paris Saint-Germain, a ajuns să traiască în condiţii modeste după ce a pierdut mare parte din banii câştigaţi de-a lungul carierei de fotbalist.

Potrivit unor rapoarte, Oruma a fost atras într-un business legat de petrol în decembrie 2012, investind 3,3 milioane de dolari după retragerea din activitate. S-a dovedit a fi însă o fraudă, iar fostul jucător a pierdut toţi banii.

"Nu şi-a revenit nici acum din punct de vedere emoţional", a spus prietenul său, Emakpor Dibofun. "A fost în mai multe centre, căutând soluţii, dar parcă e din ce în ce mai rău."

Oruma a jucat pentru echipele Nigeriei U-17, U-23 şi pentru echipa de seniori; printre trofeele obţinute se numără Cupa Mondială U-17 din 1993, aurul olimpic în 1996 şi medalii de bronz la Cupa Africii pe Naţiuni în 2002 şi 2006.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.