Cum a ajuns Osama ben Laden sa se preocupe de incalziriea globale

Postat la 29 ianuarie 2010 9 afişări

Liderul retelei al-Qaida, Osama ben Laden, a acuzat tarile industrializate ca sunt responsabile de schimbarea climatica in lume si a facut apel la boicotarea dolarului, pentru a pune capat "sclavagismului american", intr-un mesaj audio difuzat vineri de postul Al-Jazeera.

"Toate tarile industrializate, in special marile natiuni, sunt responsabile pentru incalzirea globala", a declarat ben Laden in al doilea mesaj in ultimele cinci zile, difuzat de televiziunea din Qatar. "Trebuie sa incetam sa mai folosim dolarul si sa scapam de el. Stiu ca acest lucru va avea repercusiuni enorme, dar acesta este singurul mijloc de a elibera umanitatea de sclavagismul Americii si al companiilor sale", potrivit mesajului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-a-ajuns-osama-ben-laden-sa-se-preocupe-de-incalziriea-globale-5457227
5457227
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.