Cum a ajuns o fostă angajată a clubului de noapte Bamboo consilier parlamentar. Deputat Marius Manolache: "Era placuta"

Autor: Ştefan Pană Postat la 22 octombrie 2015 9302 afişări

O fostă angajată a clubului Bamboo din Capitală a fost angajată de către deputatul PSD Marius Manolache pe post de consilieră, aceasta lăudându-se pe Facebook cu ecusonul de Parlament şi comentând că astfel s-a terminat cu "discuţiile în trafic", fiind ulterior demisă de social-democrat.

Ornella Borozan, fostă angajată a clubului Bamboo şi a unui cazino, a ajuns consilieră a deputatului Marius Manolache, finul premierul Victor Ponta, însă a intrat în atenţia presei în momentul în care a publicat pe contul ei de Facebook mai multe poze cu legitimaţia de Parlament, alături de comentariul "Gata cu discuţiile în trafic!”. Ulterior, tânăra şi-a şters contul de Facebook.

Întrebat despre situaţia consilierei sale, Marius Manolache a declarat că a demis-o.

"Legitimaţia de consilier şi permisul de parcare de la Parlament nu e un privilegiu. Din punctul meu de vedere este o onoare, pentru că lucrezi pentru comunitate. N-a înţeles şi a plecat acasă", a spus deputatul, adăugând că va avea totuşi o discuţie cu aceasta.

Deputatul susţine că a angajat-o în baza CV-ului ei, potrivit căruia a absolvit o facultate şi ştia două limbi străine. Ulterior, la insistenţe presei, Marius Manolache a recunoscut că i-a fost recomandată de anumiţi "prieteni".

"Cum o cunosc? Printr-un grup de prieteni", a spus acesta. Întrebat dacă ştia despre fostele ei locuri de angajare, Manolache a spus că nu contează, pentru că fiecare are dreptul la "şanse egale".

"Asta e discriminare. Trebuie să avem şanse egale cu toţii", a continuat Manolache, care recunoaşte că angajata sa nu a trecut şi proba unui interviu.

Întrebat dacă aspectul ei fizic a avut o contribuţie la angajarea ei, deputatul a negat, dar a spus că i s-a părut "plăcută".

"Nu are nicio legătură aspectul fizic. E o întâmplare. (...) Era drăguţă, nu v-a plăcut? Bănuiesc că v-a plăcut. Mi mi-a fost plăcută, nu m-am gândit la altceva în afară de a o angaja şi atât", a precizat acesta.

Marius Manolache spune că tânăra i-a fost angajată o singură zi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MARIUS MANOLCHE,
PARLAMENT,
Ornella Borozan
/actualitate/cum-a-ajuns-o-fosta-angajata-a-clubului-de-noapte-bamboo-consilier-parlamentar-deputat-marius-manolache-era-placuta-14858271
14858271
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.