Cum a ajuns o casnică proprietara unui resort pe o insulă privată din Cambodia

Postat la 01 august 2016 75 afişări

Cum a ajuns o casnică proprietara unui resort pe o insulă privată din Cambodia

 Melita Kolmandas Hunter a primit şansa de a-şi putea realiza visul. De la o casnică din Australia, a ajuns să fie proprietara unui resort pe o insulă privată din Cambodia, numit Song Saa.

Totul a început în anul 2005 când soţul Melitei, Rory, a fost invitat să lucreze în Cambodia. Bineînţels, soţia sa l-a însoţit în marea aventură unde, aveau în plan să rămână în Sudul Asiei doar pentru un an de zile, după mutându-se înapoi în New York.

Însă, după ce au petrecut ceva timp în Cambodia au decis să rămână, iar Melita a reuşit să cumpere o insulă locală în valoare de 15 mii de dolari pe care a transformat-o într-un resort chic. Tot procesul a durat 2 ani şi jumătate până la finisarea proiectului, iar în prezent, acesta poartă numele de Song Saa Resort şi deţine 27 de vile, un restaurant, un bar, spa şi, bineînţeles o privelişte de vis.

Toate locuinţele au fost realizate din lemn confecţionat de la bărcile vechi, metal şi piatră. Localnicii au fost foarte încântaţi de planurile ambiţioase ale australienilor, mai ales că, tânărul cuplu le-a oferit şi locuri de muncă acestora.

Vezi aici cum arata insula

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
insula,
vis,
australia,
numire,
primire,
aventura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.