Cult BIZAR, controlat de Vatican. Ce se întâmpla în timpul şedinţelor de exorcizare

Postat la 29 septembrie 2019 343 afişări

Cult BIZAR, controlat de Vatican. Ce se întâmpla în timpul şedinţelor de exorcizare

Asociaţia internaţională “Vestitori ai Evangheliei”, recunoscută de Vatican dar suspectată ca fiind o societate secretă care se opune Papei, a fost pusă sub tutelă pontificală.

Decizia Vaticanului are ca motiv “deficienţe legate de guvernarea asociaţiei” şi de “stilul de viaţă” a unei părţi din membrii săi.

În urma unei anchete, asociaţia fondată de brazilianul Joao Scognamiglio Clás Dias este pusă “sub autoritatea unui comisar cu acordul Papei”, se arată într-un comunicat al Sfântului Scaun, informează Agerpres.

Motivele anchetei, “apoi decizia de a numi un comisar pontifical, sunt legate de deficienţe privind stilul de guvernare, viaţa membrilor Consiliului (...) administraţia, gestionarea lucrărilor şi colectarea resurselor”.

Tutela va fi exercitată de cardinalul Raymundo Damasce no Assis, arhiepiscop emerit de Aparecida (Brazilia).

Prima asociaţie de credincioşi milenarişti aprobată de Papa Ioan Paul al II-lea în 2001, asociaţia “Vestitori ai Evangheliei” (“Araldi del vangelo”) face obiectul unei anchete pe care Vaticanul a lansat-o în iunie 2017, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vatican,
sedinte,
bizar,
control

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.