Cafeaua reinventată

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 28 septembrie 2019 87 afişări

Lansată în anii '30 de către Nestlé şi intrată apoi şi în oferta concurenţilor, cafeaua instant a avut parte de perioada de ei de glorie datorită uşurinţei cu care se prepara, fiind apoi eclipsată de sortimente mai scumpe de cafea naturală promovată de cafenele, cel puţin în SUA.

Cafeaua reinventată

În ultima vreme însă cunoaşte un reviriment, de asemenea cel puţin în SUA, graţie unor firme care şi-au propus să o „reinventeze” şi să se adreseze tinerilor care nu au prins vremurile în care cafeaua instant era la modă, scrie LA Times. Printre acestea se numără Waka, Sudden Coffee sau Swift Cup Coffee, care propun sortimente noi de cafea instant pe care o denumesc „cristalizată” (în cazul Sudden, care a pus la punct un alt procedeu de obţinere a acestui produs) sau o promovează drept cafea pentru a doua ceaşcă a zilei, destinată celor care nu au chef să se deplaseze până la o cafenea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.