Cuc, despre rezilierea contractului Lotului 3 Lugoj-Deva: Autostrada nu va rămâne muzeu

Postat la 29 august 2019 49 afişări

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc explicat joi, într-o conferinţă de presă, care sunt problemele, dar şi persoanele vinovate de eşecul lucrărilor Lotului 3 Lugoj Deva. Acesta a dat însă şi asigurarea că „autostrada nu va rămâne muzeu”.

Cuc, despre rezilierea contractului Lotului 3 Lugoj-Deva: Autostrada nu va rămâne muzeu

Răzvan Cuc a explicat parcursul negocierilor, cele 60 de neconformităţi identificate, precum şi persoanele vinovate. Pe lângă firma spaniolă, mai sunt vinovaţi inginerul consultant şi fostul director al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, spune ministrul.

Dintre cele 60 de neconformităţi, Cuc a enumerat: „avem o cedare de terasament pe secţiunea de la kilometrul 76 + 02, kilometrul 76 + 209, s-a emis un raport de neconformitate în 17.11.2011, cedare terasament kilometrul 57+300, kilometrul 57+500, pe partea dreaptă a proiectului; cedare de terasament kilometrul 58+500 pe partea stângă a proiectului, sunt longitudinale şi transversale pe suprafaţa stratului de balast stabilizat, în sectorul kilometrul 68+550, kilometrul 68+920 pe partea stângă a proeictului, fisuri longitudinale şi transversale pe suprafaţa stratului de balast stabilizat pe sectorul, kilometrul 68+550, 68+920 pe partea dreaptă a proiectului. Multe alte fisuri...” a explicat Răzvan Cuc la începutul conferinţei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostrada,
deva,
lot,
lugoj,
muzeu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.