Ministerul Sănătăţii şi direcţiile de sănătate publică anunţă digitalizarea procedurilor de autorizare şi avizare în perioada următoare

Postat la 29 august 2019 48 afişări

Ministerul Sănătăţii şi Direcţiile de sănătate publică vor simplifica şi digitaliza procedurile de autorizare şi avizare în urmatoarea perioadă, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei remis MEDIAFAX.

Ministerul Sănătăţii şi direcţiile de sănătate publică anunţă digitalizarea procedurilor de autorizare şi avizare în perioada următoare

Ministerul Sănătăţii anunţă, joi, că, în această săptămână, a primit aprobare pentru cel de-al doilea proiect din cele 7 de interes major depuse în cadrul Programului Operaţional Capacitate Administrativă (POCA).

Finanţarea europeană de peste 21 milioane de lei va fi utilizată pentru creşterea capacitaţii administrative a Ministerului Sănătăţii şi a Direcţilor sănătate publică judeţene/ a Municipiului Bucuresti prin introducerea unor soluţii informatice, transmite Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

„Vor fi implementate măsuri de simplificare a procedurilor pentru cetăţeni şi de reducere a poverii administrative pentru mediul de afaceri. Vom reduce timpii de aşteptare prin digitalizarea serviciilor de avizare şi autorizare, arhivarea electronică, digitalizarea fluxurile de lucru de bază din minister. 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
minister,
ministerul sanatatii,
sanatate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.