Cu un ochi la Real, cu altul în Giuleşti: Auchan deschide mâine un nou magazin în Bucureşti, construit în opt luni

Postat la 03 decembrie 2012 32 afişări

Grupul francez Auchan, care este pe cale să urce în topul reţelelor locale de hipermarketuri ca urmare a tranzacţiei prin care va prelua 20 de magazine de la Real, va deschide mâine proiectul Auchan City Giuleşti, o investiţie de 20 de milioane de euro demarată în acest an.

Francezii au cumpărat iarna trecută un teren de 15.000 de metri pătraţi şi o veche hală de pe platforma industrială Grantmetal şi la sfârşitul lunii aprilie au început lucrările la acest proiect, având firma de construcţii Bog'Art antreprenor general. Lucrările au fost finalizate în mai puţin de opt luni, în condiţiile în care francezii au folosit o parte din structura fostei hale industriale. Astăzi pe şantier se lucra la ultimele finisaje, mâine dimineaţă proiectul urmând să fie deschis către public.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
real,
auchan,
afaceri,
fuziune,
magazine
/actualitate/cu-un-ochi-la-real-cu-altul-in-giulesti-auchan-deschide-maine-un-nou-magazin-in-bucuresti-construit-in-opt-luni-10365699
10365699
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.