Cu tot cu inghetata

Postat la 28 noiembrie 2006 2 afişări

Compania Redal, infiintata in 1991, a debutat cu productia si distributia de produse de panificatie si patiserie, iar recent si-a completat operatiunile prin deschiderea de cafenele.

 

CONCEPT: Plecand de la conceptul "o cafea pentru orice buzunar", sub umbrela Redal s-au deschis pana acum trei cafenele, care sunt un hibrid intre cafenea, cofetarie, patiserie si gelaterie.

 

GRUP: Afacerea Redal apartine familiei sibiene Aldea, care mai are in proprietate o retea de opt supermarketuri sub sigla Alcomsib.

 

PLANURI: Din 2007, reteaua sibiana de cafenele va depasi granitele judetului Sibiu, pana la sfarsitul anului viitor fiind planificate circa 17 inaugurari.

 

FRANCIZARE: In doi ani, estimeaza proprietarii afacerii, conceptul va fi suficient de puternic pentru a putea fi francizat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cu tot cu inghetata
/actualitate/cu-tot-cu-inghetata-1007597
1007597
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.