Cu sau fara Caru cu bere

Postat la 29 mai 2007 1 afişăre

CONTEXTUL: Reteaua de restaurante City Grill, fondata de Dragos Petrescu, a deschis doar unitati de tip greenfield (construite de la zero), fiecare cu o investitie de cateva sute de mii de euro. Anul trecut a aparut posibilitatea lansarii unui alt brand si a unui alt tip de restaurant, Caru’ cu Bere. Numai ca investitia necesara era mult mai mare - de aproximativ 1,5 milioane de euro, deoarece era vorba de un proiect in care atat brandul, cat si spatiul respectiv aveau nevoie sa fie restaurate. Dar volumul mare al investitiei punea problema unei stopari a expansiunii City Grill.

 

DECIZIA: Dragos Petrescu a decis sa investeasca suma de 1,5 milioane de euro in Caru’ cu Bere si in paralel sa extinda reteaua de restaurante City Grill si cea de cafenele City Café prin franciza.

 

EFECTELE: De la deschidere, in septembrie 2006, restaurantul Caru’ cu Bere a atras venituri egale cu investitia facuta anul trecut pentru renovare si dotare - 1,5 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cu sau fara Caru cu bere
/actualitate/cu-sau-fara-caru-cu-bere-1009357
1009357
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.