Cu ce se va ocupa de acum Tudorel Toader, fostul ministru al Justiţiei, după ce a fost demis de PSD

Postat la 25 aprilie 2019 177 afişări

Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, a precizat pentru MEDIAFAX că şi-a reluat oficial funcţia de rector al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, după ce a predat, joi, atribuţiile de ministru interimar al Justiţiei Anei Birchall.

Cu ce se va ocupa de acum Tudorel Toader, fostul ministru al Justiţiei, după ce a fost demis de PSD

Tudorel Toader şi-a reluat, joi, funcţia de rector al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, a precizat, pentru MEDIAFAX, fostul ministru al Justiţiei.

Toader revine la funcţie după ce, joi, a predat atribuţiile de ministru al Justiţiei Anei Birchall, interimar pe această poziţie.

Predarea atribuţiilor vine după ce preşedintele Klaus Iohannis a luat act, miercuri, de demisiile celor trei miniştri Tudorel Toader, Rovana Plumb şi Natalia Intotero şi a semnat decretele prin care Ana Birchall, Eugen Teodorovici şi Radu Oprea sunt desemnaţi miniştri interimari la Justiţie, Fonduri Europene şi pentru Românii de Pretutindeni.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
toader,
fost ministru,
demitere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.