Cu banii din fotbal, în afaceri imobiliare: fotbalistul Ciprian Marica vrea să deschidă un hotel vizavi de Perla pe Dorobanţi, în Bucureşti

Postat la 27 august 2019 508 afişări

Cu banii din fotbal, în afaceri imobiliare: fotbalistul Ciprian Marica vrea să deschidă un hotel vizavi de Perla pe Dorobanţi, în Bucureşti

Ciprian Marica, fostul atacant al naţionalei de fotbal şi în prezent principalul finanţator al echipei de fotbal Farul Constanţa, a demarat alături de un partener consolidarea blocului „Volga“ de la intersecţia Căii Dorobanţilor cu bulevardul Iancu de Hunedoara, dar şi a clădirii de birouri de lângă acesta unde are sediul Fundaţia Ciprian Marica şi compania de construcţii Hidroconstrucţia.

„Clădirea unde în prezent sunt birourile Hidroconstrucţia şi ale Fundaţiei Ciprian Marica va fi modernizată. În ceea ce priveşte clădirea de pe colţ, în prezent aceasta a fost securizată pentru a nu-i pune în pericol pe trecători, având în vedere că este o clădire veche. Vrem să realizăm un proiect unitar acolo care să includă birouri şi un hotel în clădirea de pe colţ. Momentan analizăm mai multe soluţii“, a declarat pentru ZF Ciprian Marica.

Potrivit datelor din piaţă, clădirea de birouri va fi modernizată şi închiriată ulterior, iar la parterul acesteia vor fi spaţii comerciale.

Citiţi mai mult pe zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.