Cu 1,7 milioane de abonaţi, o vedetă de pe YouTube spune că "Uneori mi se pare că nu sunt reală sau că visez, iar asta a fost una dintre cauzele depresiei şi a altor stări care m-au afectat”

Autor: Andra Stroe Postat la 13 decembrie 2018 216 afişări

Până în prezent, cariera cântăreţei Dodie s-a desfăşurat în cea mai mare parte pe YouTube, dar acum ea se pregăteşte să "se dezvolte în lumea reală". Ştie însă că un pas nou în carieră ar putea să o afecteze destul de mult, deoarece suferă de tulburare de personalitate.

Cu 1,7 milioane de abonaţi, o vedetă de pe YouTube spune că "Uneori mi se pare că nu sunt reală sau că visez, iar asta a fost una dintre cauzele depresiei şi a altor stări care m-au afectat”

"Uneori mi se pare că nu sunt reală sau că visez, iar asta a fost una dintre cauzele depresiei şi a altor stări care m-au afectat”. Condiţia în care se află vedeta şi alţii asemenea ei poate face oamenii să se simtă distanţaţi de ceilalşi deconectaţi de realitate. „Sinceră să fiu, acest lucru mi-ar putea agrava starea”, spune ea.

„Pentru a face aceste lucruri incredibile se creează o mulţime de stres şi de presiune, dar asta este viaţa pe care o duc şi îmi place."

Dorothy Miranda "Dodie" Clark s-a născut pe 11 aprilie 1995 în Epping, Essex. Ea este o cantautoare şi, de asemenea, un cunoscut YouTuber. Dodie postează atât melodii originale, cât şi coveruri pe canalul său de YouTube "doddleoddle", şi postează frecvent vloguri pe "doddlevloggle". Până în 2018, ea a adunat deja 160 de videoclipuri, peste 1,7 milioane de abonaţi şi peste 200 de milioane de vizualizări pe canalul principal.

Pe canalul de vlogging, Dodie are circa 350 videoclipuri, peste 870 de mii de abonaţi şi peste 100 de milioane de vizionări. Primul videoclip l-a încărcat pe canalul Vevo, dodieVEVO, în decembrie 2016, iar videoclipul a adunat 11,8 milioane de vizionări şi peste 372 de abonaţi. A colaborat cu mulţi alţi artişti YouTube, printre care Tessa Violet, Julia Nunes, Lauren Aquilina, Orla Gartland, Thomas Sanders, Jon Cozart, Emma Blackery, Flashback şi alţii. Clark a lansat şi două piese independente, Intertwined and You, amândouă plasate în topul celor mai importante 40 de grafice ale albumelor britanice, pe locurile 35 şi respectiv 6.

Dodie a vândut deja un nou concert la The Roundhouse din Londra şi a ajuns la numărul 6 în albumul britanic cu single-ul din 2017, You.

Dodie este deschisă când vine vorba de sănătatea sa mintală şi împărtăşeşte în mod regulat părerile sale şi alte probleme care afectează comunitatea LGBT prin prin vlogurile şi cântecele sale. Ea ne spune că a încercat un tratament pentru tulburarea de personalitate cunoscut sub numele de Stimulare Magnetică Transcraniană (TMS), dar spune că nu a observat prea multe îmbunătăţiri.

În timp ce se pregăteşte pentru noul capitol din cariera ei, spune că nu va schimba nimic din ultimii şapte ani de activitate, timp în care a postat  videoclipuri. „Este interesant să am totul şi în on-line. Oamenii se pot întoarce şi pot privi primul lucru pe care l-am scris, făcut şi vorbit. "Este bine să vă dezvoltaţi acolo."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
youtube,
vedete,
abonati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.