CSR 2023. Pădurea PwC

Postat la 01 noiembrie 2023 42 afişări

CSR 2023. Pădurea PwC

Motivaţie:

Transformarea unui hectar de teren în propria pădure, Pădurea PwC, parte a unui proiect ambiţios de împădurire a terenurilor lipsite de vegetaţie forestieră în ultimii 50 de ani.

Descrierea proiectului:

Proiectul s-a derulat în luna aprilie 2023 în parteneriat cu „Asociaţia Pădurea Copiilor”, peste 30 angajaţi PwC România şi membri ai asociaţiei participând la o acţiune de voluntariat, în care au fost plantaţi 650 de puieţi, cea mai mare medie de puieţi plantaţi, raportat la numărul de voluntari.

Rezultate:

Proiectul presupune implicarea pe termen lung a angajaţilor PwC România în acţiuni de voluntariat pentru plantarea şi întreţinerea, în următorii şapte ani, a terenurilor lipsite de vegetaţie forestieră. Zona împădurită în luna aprilie este un perimetru de protecţie - trup de pădure cu rol de protecţie - al Cartierului Nou, zona Gara Slobozia Nouă.

„Vedem impactul schimbărilor climatice peste tot în jurul nostru: inundaţii, secetă prelungită, vreme extremă, care afectează vieţile oamenilor, mijloacele de subzistenţă şi economiile. Companiile, autorităţile şi societatea trebuie să înţeleagă riscurile şi să colaboreze pentru proteja mediul înconjurător prin acţiuni care pornesc de la acţiuni de voluntariat pentru plantarea de copaci, până la iniţiative de reducere a propriei amprente de carbon prin reducerea consumului de energie şi resurse”, declară reprezentanţii companiei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.