CSR 2023. Edenred Run for Inclusion

Autor: Andra Stroe Postat la 24 octombrie 2023 21 afişări

CSR 2023. Edenred Run for Inclusion

Motivaţie:

Din 2016, pe 21 iunie, Edenred sărbătoreşte Ideal Day, o zi dedicată acţiunilor de solidaritate în comunităţile locale. În această zi, cei peste 12.000 de angajaţi Edenred, din 45 de ţări, se implică în acţiuni de voluntariat ce vizează cele trei direcţii de responsabilitate socială ale grupului: Ideal People, pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii; Ideal Planet, dedicată conservării mediului; şi Ideal Progress, concepută pentru iniţiative comerciale cu componente sociale. Edenred promovează o cultură a incluziunii şi a multiculturalităţii şi din 2019 este şi semnatar al Cartei Diversităţii în România. Anual, luna mai este dedicată celebrării diversităţii şi incluziunii, care nu se rezumă doar la aspecte legate de vârstă sau gen, ci, mai presus de toate, la diversitatea competenţelor şi a experienţelor şi la diferitele abordări adoptate cu integritate în spiritul valorilor organizaţionale şi personale. Anul acesta ziua de 21 iunie a fost dedicată elevilor de gimnaziu proveniţi din medii defavorizate.

Descrierea proiectului:

Sub umbrela Run for inclusion, Edenred, în parteneriat cu Bucharest Running Club, a organizat pe 21 iunie 2023 o cursă caritabilă de trei kilometri în parcul Tineretului pentru angajaţi, clienţi şi parteneri. Fondurile înregistrate în urma achitării taxei de participare, în valoare de 5 euro/participant, au fost direcţionate integral către Fundaţia Agenţia de Dezvoltare Comunitară „Împreună” pentru renovarea şi utilarea unui spaţiu din zona Rahova, care va funcţiona ca centru comunitar pentru elevii de gimnaziu proveniţi din medii defavorizate, din zona Bucureşti-Ilfov.  Investiţia în eveniment s-a ridicat la 16.000 de euro.

Rezultate:

La eveniment au participat 300 de persoane (clienţi, parteneri şi angajaţi), fondurile înregistrate fiind direcţionate către Fundaţia Agenţia de Dezvoltare Comunitară „Împreună”. Edenred Run for Inclusion a contribuit la promovarea misiunii Fundaţiei Agenţia de Dezvoltare Comunitară „Împreună” şi la colectarea fondurilor necesare pentru amenajarea centrului de zi din zona Rahova.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.