CSR 2022. OMNIASIG pentru MAI BINE 2021-2022 - OMNIASIG

Postat la 02 ianuarie 2023 37 afişări

CSR 2022. OMNIASIG pentru MAI BINE 2021-2022 - OMNIASIG

Motivaţie:

În cadrul acestei campanii, alături de Fundaţia World Vision România, Omniasig a identificat nevoia de a oferi tinerilor şi copiilor condiţii optime de învăţare, consultanţă vocaţională şi sprijin în continuarea studiilor.

Descrierea proiectului:

Proiectul „OMNIASIG pentru MAI BINE” a debutat în 2019 cu o acţiune complexă de reabilitare şi dotare cu mobilier a şcolii din satul Malu Roşu, comuna Armăşeşti, judeţul Ialomiţa. În 2020, nevoia principală a copiilor din Malu Roşu a fost aceea de a-şi continua studiile de acasă, online, aşadar au achiziţionat 34 de tablete, la pachet cu abonamente de internet. Din 2021 până în prezent, proiectul a continuat cu o tabără de vară la Poiana Braşov pentru 25 de elevi din comunităţi defavorizate, proiectul ,,Back to School”, prin care au oferit 55 de ghiozdane complet echipate cu rechizite, burse şcolare lunare pentru 25 de elevi proveniţi din familii defavorizate pentru întreg anul şcolar 2021-2022, consultanţă vocaţională, fiind organizate şapte sesiuni de mentorat de grup pentru elevii de liceu şi sesiuni de mentorat 1 la 1, care continuă şi în prezent, şi oferirea de fonduri pentru reabilitarea unui spaţiu de joacă şi a unui spaţiu verde din localitatea Racoviţeni.

Rezultate:

În cadrul proiectului, OMNIASIG a investit în susţinerea a 105 elevi din mediul rural, oferind sprijin material, financiar şi consultativ copiilor, pe întreg parcursul anului şcolar 2021-2022, prin diverse acţiuni de educaţie, sustenabilitate şi de protecţie a mediului.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.