CSM a luat act de demisia lui Daniel Morar din magistratură

Postat la 04 iunie 2013 49 afişări

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act, marţi, de demisia lui Daniel Morar din magistratură, hotărârea urmând să fie trimisă preşedintelui Traian Băsescu pentru emiterea decretului de eliberare din funcţie.

CSM a luat act de demisia lui Daniel Morar din magistratură

 Daniel Morar, numit de preşedintele Traian Băsescu în funcţia de judecător la Curtea Constituţională, a cerut Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) eliberarea din funcţia de procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, prin demisie.

Plenul CSM a luat act de demisia lui Daniel Morar, la şedinţa de marţi fiind prezenţi şi judecătorii Cristi Danileţ şi Alina Ghica. Cei doi judecători revocaţi din funcţiile de membri ai Consiliului Superior al Magistraturii prin două hotărâri din 26 februarie s-au întors în CSM după ce instanţele au dispus suspendarea actelor până la pronunţarea unor decizii definitive în cazul cererilor de anulare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/csm-a-luat-act-de-demisia-lui-daniel-morar-din-magistratura-10923990
10923990
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.