Cruzime fără margini: Animale jupuite de vii pentru confecţionarea de cizme UGG

Postat la 05 octombrie 2011 105 afişări

Imitaţii ale cizmelor UGG, un tip de încălţăminte extrem de popular în lume, sunt realizate din pielea unor câini raton jupuiţi de vii.

Activiştii pentru drepturile animalelor din Marea Britanie au cerut blocarea comerţului cu acest tip de încălţăminte şi etichetarea clară, după ce au apărut imagini şocante în care câini raton sunt jupuiţi de vii pentru a realiza imitaţii ale UGG-urilor, scrie dailymail.co.uk.

Unele companii din Australia, unde este fabricat acest tip de încălţăminte, folosesc pentru producţie câini raton din China, însă scriu pe eticheta cizmelor că sunt realizate de "piele de oaie australiană".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UGG,
cizme,
animale
/actualitate/cruzime-fara-margini-animale-jupuite-de-vii-pentru-confectionarea-de-cizme-ugg-8840646
8840646
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.