Criza gunoiului: Clotilde Armand vrea stare de alertă în Sectorul 1 din cauza situaţiei sanitare

Autor: Petru Mazilu Postat la 04 iunie 2021 76 afişări

Primarul Clotilde Armand solicită Prefecturii Bucureşti declararea stării de alertă în Sectorul 1 din cauza situaţiei sanitare. Edilul şef a trimis o adresă şi spune că situaţia este cauzată „de şantajul şi suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate”.

Criza gunoiului: Clotilde Armand vrea stare de alertă în Sectorul 1 din cauza situaţiei sanitare

Anunţul a fost făcut de primarul Clotilde Armand pe Facebook.

„Am solicitat Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă să înainteze Prefecturii Municipiului Bucureşti o adresă prin care să declare starea de alertă din cauza situaţiei sanitare de pe raza teritorială a Sectorului 1 cauzată de şantajul şi suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate. În paralel, am purtat discuţii cu firmele de sortare a gunoiului din Sectorul 1 şi am ajuns la un acord. Am aflat că staţiile de sortare şi-au redeschis porţile începând de astăzi dimineaţă pentru a primi gunoiul colectat de Romprest. Aceste staţii erau închise din cauza neachitării de către compania Romprest a facturilor datorate în ciuda plăţilor făcute de Primăria Sectorului 1”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Primarul Armand le solicită cetăţenilor să reclame problemele legate de serviciul de salubrizare.

„Vă rog să sunaţi la Poliţia Locală Sector 1 şi continuaţi să reclamaţi neridicarea gunoiului Dvs. Este foarte important acest lucru. O să vă explic mai târziu de ce. Ştiu că nu este cea mai confortabilă situaţie: vă citesc mesajele, umblu zilnic în sector şi văd cu ochii mei ce se întâmplă. Dar de asta suntem noi aici. Să rezolvăm problemele. Acest episod negru din istoria Sectorului 1 cauzat de politicieni corupţi şi mafia gunoaielor va lua curând sfârşit. Vă promit”, a precizat Clotilde Armand.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
stare de alertă,
gunoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.