CRIZA DIN UCRAINA: Proruşii din est confirmă că i-au "reţinut" pe observatorii OSCE

Postat la 29 mai 2014 33 afişări

Un reprezentant al separatiştilor proruşi ucraineni a confirmat, joi, că insurgenţii i-au "reţinut" pe cei patru observatori ai OSCE cu care organizaţia a pierdut orice contact de marţi.

CRIZA DIN UCRAINA: Proruşii din est confirmă că i-au "reţinut" pe observatorii OSCE

 "Grupul care a dispărut la sud de Doneţk este format din patru persoane. Ştim unde sunt, sunt nevătămaţi", a declarat pentru agenţia Interfax Viaceslav Ponomarev, "primarul" din Slaviansk, bastion prorus din estul Ucrainei.

"I-am reţinut. Vrem să ne lămurim cine sunt, unde merg şi de ce şi îi vom elibera", a declarat pentru agenţia Interfax Viaceslav Ponomarev, "primarul" din Slaviansk, bastion prorus din estul Ucrainei.

"Le-am spus să nu se deplaseze o vreme, dar au fost aceştia patru, cei mai temerari. Ei au fost bineîneţeles reţinuţi", a adăugat Ponomarev.

Potrivit agenţiei ruse, el a apreciat că cei patru observatori ar putea de fapt să efectueze o misiune de strângere de informaţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/criza-din-ucraina-prorusii-din-est-confirma-ca-i-au-retinut-pe-observatorii-osce-12661346
12661346
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.