Criză de amploare la un spital mare din România. Zeci de medici s-au infectat, iar unitatea nu mai face internări

Postat la 07 iulie 2020 605 afişări

Criză de amploare la un spital mare din România. Zeci de medici s-au infectat, iar unitatea nu mai face internări

Criză de amploare la Spitalul Judeţean din Galaţi din cauza epidemiei de COVID-19. Peste 50 de cadre medicale s-au infectat cu noul coronavirus. În spital nu se mai fac internări, iar pacienţii în stare bună au fost externaţi.

Potrivit datelor comunicate marţi de conducerea unităţii medicale, 54 de cadre medicale sunt infectate cu COVID-19. Este vorba de cinci medici şi 48 de membrii ai personalului medico-sanitar şi auxiliar. Cele mai multe infectări au apărut la secţiile Medicină Internă şi Cardiologie.

Patru secţii ale spitalului au fost închise pentru dezinfecţie, iar pacienţii care nu au putut fi externaţi au fost transferaţi în alte zone ale unităţii medicale. În spital nu se mai face nici o internare, iar pacienţii cu rezultate negative şi stare generală bună au fost externaţi. În prezent, în unitatea medicală gălăţeană mai sunt internaţi 391 de pacienţi.

Probleme mari sunt şi la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar conducerea spitalului îi roagă pe gălăţeni să respecte întocmai protocoalele stabilite.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medici,
spital,
unitate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.