Cristina Neagu şi Mihai Popescu, handbaliştii anului 2016, conform voturilor antrenorilor

Autor: Andrei Pal Postat la 29 decembrie 2016 46 afişări

Federaţia Română de Handbal (FRH) a anunţat, miercuri, prin intermediul site-ului oficial, sportivii laureaţi ai anului 2016. Cristina Neagu a fost desemnată handbalista anului, în timp ce Mihai Popescu a fost ales drept cel mai bun handbalist al acestui an, conform frh.ro.

Câştigătorii distincţiilor au fost stabiliţi în urma unui vot exprimat de către antrenorii echipelor din Liga Naţională Feminină şi Masculină.

Interul stânga Cristina Neagu de la Buducnost Podgorica, căpitanul echipei naţionale de handbal feminin a României, a fost desemnată cea mai bună handbalistă româncă a anului 2016. Portăriţa Paula Ungureanu a fost aleasă cea mai bună handbalistă româncă din Liga Naţională, în timp ce suedeza Isabelle Gullden, de la CSM Bucureşti, a fost aleasă cea mai bună jucătoare străină din Liga Naţională.

Citiţi mai multe pe Mediafax

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FRH,
LAUREAŢII ANULUI,
2016

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.