KLM lansează anul viitor 14 rute noi

Autor: Ioana Matei Postat la 28 decembrie 2016 144 afişări

KLM lansează anul viitor 14 rute noi

La finalul săptămânii trecute KLM Royal Dutch Airlines a depăşit pragul de 30 de milioane de pasageri transportaţi anual, un record în istoria de 97 de ani a companiei. Astfel, KLM a înregistrat o creştere de 7% faţă de anul 2015, când 28 de milioane de pasageri au călătorit în toată lumea cu KLM Royal Dutch Airlines, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. 

 

KLM este în plin proces de dezvoltare a rutelor sale de călătorie adăugând, în anul 2016, nu mai puţin de 14 rute noi. Totodată, în vara anului 2017, programul sezonier va include noi zboruri zilnice către: Polonia, Austria, Portugalia, Spania, Croaţia şi Italia. Introducerea programului de vară va favoriza deplasările spre sudul Europei, în zona Mediteranei. Se vor realiza curse zilnice către Porto (Portugalia), Malaga (Spania), Gdansk (Polonia) şi Graz (Austria). Printre noile destinaţii ce vor fi introduse în vara anului 2017 se numără şi Split (Croaţia), Cagliari şi Cătănia (Italia).  

 

Începând cu vara anului 2017, KLM va totaliza 82 de destinaţii directe cu plecare din Amsterdam. 

  

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.