Cristian Ţânţăreanu, după ce a fost internat cu COVID: Pe cei care dezinformează i-aş băga în puşcărie

Postat la 26 octombrie 2021 1629 afişări

Cristian Ţânţăreanu, după ce a fost internat cu COVID: Pe cei care dezinformează i-aş băga în puşcărie

Omul de afaceri Cristian Tânţăreanu a dezvăluit că fost infectat cu noul coronavirus şi a transmis un mesaj dur pentru persoanele care dezinformează şi nu sunt imunizate. Doar faptul că a avut schema completă de vaccinare, l-a salvat de la o formă mai agresivă a bolii.

Milionarul din Corbeanca a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus şi a fost internat de urgenţă în spital din cauza stării sale precare de sănătate. Timp de o săptămână, Cristian Tânţăreanu a fost internat la Institutul ”Matei Balş” din Capitală.

Din fericire a făcut o formă uşoară a bolii, iar medicii au făcut tot posibil ca starea de sănătate a milionarului să-i permită să plece pe picioarele sale acasă.

”Am fost bolnav, m-am vindecat. Eram vaccinat de două ori şi, când am ajuns în spital, trebuia să fac doza trei. Probabil am făcut o formă mai nu ştiu cum, dar tot nu a fost prea uşoară. De vreo 5 zile au venit acasă. Am stat în spital o săptămână, şi o săptămână acasă. Îmi era rău, îmi scăzuse oxigenul, când am văzut că scade dramatic m-am dus în spital. E nenorocire! Mai am nişte medicamente de luat şi cam asta este treaba. La Matei Balş am fost internat, nu ştiu cum este în altă parte, dar m-am uitat cum funcţionează treaba o săptămână şi sunt mari profesionişti”, a declarat Cristian Ţânţăreanu pentru Fanatik.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internare,
puscarie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.