Cristian Popescu a fost numit noul managing director al SAP România

Postat la 13 septembrie 2016 432 afişări

Cristian Popescu a fost numit noul managing director al SAP România

Cristian Popescu, fostul country sales director al Fujitsu România, a fost numit managing director al SAP România, acesta având obiectiv de a susţine strategia companiei de transformare digitală a clienţilor din România şi continuarea creşterilor afacerilor SAP pe plan local.

Anterior, Cristian Popescu a făcut parte din echipa Cisco, ocupând diferite funcţii şi devenind, în 2010, directorul general al companiei. "Ne bucurăm să îl avem pe Cristian la conducerea biroului din România. Experienţa sa de business, viziunea strategică şi abordarea antreprenorială de care a dat dovadă sunt calităţile care îl vor ajuta să pună în aplicare, şi pe piaţa locală, strategia noastră globală şi anume de a oferi clienţilor, în contextul transformării digitale şi a schimbărilor rapide din mediul de business, cele mai inovatoare soluţii, dezvoltate pe platforma tehnologică HANA", a spus Rumyana Trencheva, managing director SAP South East Europe.

SAP România a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro şi un profit de 11 milioane de euro, iar pentru 2016 compania vizează o creştere a afacerilor . Potrivit reprezentanţilor companiei, peste 500 de companii din România apelează la soluţiile SAP, iar 95% dintre companiile din top 300 de pe plan local sunt clienţi SAP. 

La nivel global veniturile SAP în primul semestru al acestui an au ajuns la 9,9 miliarde de euro, în creştere cu 7% faţă de S1 2015, iar profitul după impozitare a crescut cu 5% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2015, ajungând la 1,6 miliarde de dolari. SAP a înregistrat cea mai mare creştere pe segmentul cloud (30%). 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.