Cristian Borcea, condamnat la 5 ani de închisoare, s-a predat în această dimineaţă. UPDATE: Fostul acţionar de la Dinamo a fost încarcerat la Rahova

Postat la 08 februarie 2019 451 afişări

Fostul acţionar FC Dinamo, Cristian Borcea, condamnat joi noapte la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, alături de Radu Mazăre, care a primit 9 ani de închisoare, s-a predat la Poliţia Ilfov, fiind acum în custodia autorităţilor, au declarat surse din Poliţie pentru MEDIAFAX.

Cristian Borcea, condamnat la 5 ani de închisoare, s-a predat în această dimineaţă. UPDATE: Fostul acţionar de la Dinamo a fost încarcerat la Rahova

UPDATE 9.20 Borcea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare

Fostul acţionar FC Dinamo, Cristian Borcea, condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, alături de Radu Mazăre, care a primit 9 ani de închisoare, a fost încarcerat vineri la Penitenciarul Rahova. Instanţa a dispus şi confiscarea sumei de aproape un milion de euro de la Borcea.

 

Reprezentanţii Penitenciarului Rahova au precizat, pentru MEDIAFAX, că omul de afaceri a fost deja încarcerat, în urma condamnării.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inchisoare,
condamnare,
cristian borcea,
dinamo

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.