Creşteri pe segmentul de retail din provincie:

Autor: Dorin Oancea Postat la 07 august 2013 450 afişări

În iulie şi august în centrul comercial Era Shopping Park din Iaşi sunt inaugurate cinci locaţii ale unor branduri noi plus un magazin Rovere cu o suprafaţă mai mare.

Creşteri pe segmentul de retail din provincie:

"La Shopping City Sibiu am avut deja în această vară trei lansări de noi magazine, alături de relocarea Zoomania într-un spaţiu extins; în centrele noastre comerciale din Suceava şi Oradea situaţia evoluează pe aceeaşi linie, într-un trend de extinderi pe segmentul de retail din provincie", spune Graham Kilbane, COO Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO). ARGO este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail şi centre comerciale din România.

La Era Shopping Park din Iaşi s-au deschis curăţătoria ecologică Tiffany, Regas Studio, showroom de proiectare şi design interior, precum şi magazinul de canapele Divanissimi, cu o suprafaţă de 300 mp. De asemenea, Rovere s-a extins în centrul comercial deţinut de ARGO în Iaşi, într-o nouă locaţie, cu o suprafaţă de 800 mp, de două ori mai mare decât cea în care a funcţionat până de curând.

"Prin Rovere, Divanissimi şi Regas Studio, suprafaţa retailerilor din sfera amenajărilor interioare creşte cu peste 1.000 mp în centrul comercial respectiv, iar iniţiativa companiilor de pe acest segment de a se extinde denotă încrederea lor că sectorul imobiliar-contrucţii-amenajări se va apropia de un nou start", a precizat Graham Kilbane.

Zona de fashion din Era Shopping Park Iaşi se măreşte, la rândul său, cu două noi unităţi care cumulează cca 1.500 mp. San Francisco Outlet este unul dintre cele mai mari magazine de tip outlet multibrand din ţară, care comercializează produse ale brand-urilor Eponge, House of Art, Fox, Fornarina şi Playboy.

Schneider Fashion Outlet este cel de-al doilea retailer de profil care se lansează la Iaşi. Reţeaua Schneider se extinde în această vară şi în Suceava şi Sibiu. Alături de lărgirea zonei de fashion, Shopping City Sibiu va beneficia şi de noi branduri de accesorii, cosmetică şi bijuterii: reţeaua de parfumerii Marionnaud, bijuteria Jasmin şi Cindy Accessories. O mişcare importantă la Shopping City Sibiu este şi extinderea magazinului Zoomania într-o locaţie nouă.

ARGO este un fond închis de investiţii, unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail şi centre comerciale din Europa Centrală şi de Sud-Est, deţinând proiecte ce totalizează peste 340.000 mp. Fondul este administrat de Argo Group Limited (AGL), companie de asset management axată pe pieţele emergente, fondată în anul 2000, care administrează active în valoare de 400 milioane de dolari; compania are birouri în Marea Britanie, Cipru, România, Ucraina, Argentina şi Singapore

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cresteri-pe-segmentul-de-retail-din-provincie-11223551
11223551
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.