Creştere neîntreruptă pentru Renania de şase trimestre

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 23 iulie 2015 109 afişări

După modernizarea business-ului ca urmare a investiţiei masive în tehnologie, dublată de recrutări şi o nouă strategie de relaţionare cu clienţi, furnizori şi parteneri prin Renania Academy Safety Forum, compania înregistrează creşteri trimestru după trimestru. În primele şase luni ale anului, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, profitul net a crescut cu 18%, iar cifra de afaceri a crescut cu 16%.

„Este pentru a şasea oară consecutiv când primim evaluări care atestă încă un sezon de creştere la Renania. Sunt rezultate spectaculoase, în condiţiile presiunilor pe bugete, fluctuaţiilor valutare, care sunt o provocare pentru orice companie şi în condiţiile în care economiile lumii (vezi China sau Grecia) trec prin încercări majore, cu potenţial impact pentru orice business.

De multe ori, situaţiile care ne influenţează performanţa sunt inedite, nu există experienţe anterioare sau reţete de abordare, ceea ce ne pune la încercare creativitatea – dar asta face lucrurile mai interesante şi cred că pentru noi este un mare atu faptul că, împreună cu echipa mea, avem posibilitatea să luăm decizii în timp real, cu impact imediat,” a declarat Florentina Taudor, director general, Renania.

Cu o vechime de peste 19 ani în importul, distribuţia şi consultanţa în domeniul siguranţei ocupaţionale, Renania este liderul industriei de safety din România.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/crestere-neintrerupta-pentru-renania-de-sase-trimestre-14629699
14629699
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.