CREŞTE numărul companiilor care acordă tichete de masă sau CADOU. Ce au de câştigat

Postat la 17 martie 2017 65 afişări

Numărul companiilor care au acordat avantaje salariale de tipul tichetelor de masă sau cadou a crescut cu 27% în 2016 faţă de 2015, conform datelor transmise miercuri de Up România, companie care emite tichete valorice.

CREŞTE numărul companiilor care acordă tichete de masă sau CADOU. Ce au de câştigat

Creşterea „indică o atenţie tot mai mare a angajatorilor pentru fidelizarea şi motivarea propriilor angajaţi”, arată Up România.

Companiile care au apelat în 2016 pentru prima dată la acest sistem de recompensare provin cu prioritate din regiuni ca Bucureşti-Ilfov (26%), Centru (15%) şi Nord-Est (12%).

„În baza precomenzilor pe care le avem până la această dată, putem estima deja vânzări cu 20% mai mari în 2017, o tendinţă accelerată în special de IMM-uri care au văzut că acest model de stimulare a angajaţilor funcţionează la companiile mari şi foarte mari cu rezultate directe asupra productivităţii. În plus, acordarea de tichete cadou este favorizată şi de modificările Codului Fiscal aplicate din 2016”, a declarat Elena Pap, director general Up România.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.