Cresc preţurile! Veşti proaste pentru toţi românii care vor să-şi cumpere apartamente

Postat la 08 aprilie 2016 7923 afişări

Preţurile apartamentelor au crescut în primul trimestru la nivel naţional

Cresc preţurile! Veşti proaste pentru toţi românii care vor să-şi cumpere apartamente

Preţurile apartamentelor au crescut în primul trimestru la nivel naţional, un metru pătrat util având la finele lunii martie un preţ mediu de vânzare la apartamente noi şi vechi de 1.013 euro, potrivit indicelui imobiliare.ro.

Pe de altă parte, în luna martie, pretenţiile vânzătorilor de apartamente (noi şi vechi) au scăzut uşor comparativ cu februarie. La finele anului trecut, un metru pătrat util se vindea în medie cu 951 euro.

Toate marile oraşe analizate s-au înscris pe o traiectorie ascendentă a preţurilor în perioada menţionată – cele mai mari creşteri au avut loc în Cluj-Napoca şi Timişoara, iar cele mai mici în Constanţa şi Bucureşti.

 

Vedeţi AICI cât costă să îţi cumperi un apartament în Bucureşti 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apartamente,
crestere,
preturi
/actualitate/cresc-preturile-vesti-proaste-pentru-toti-romanii-care-vor-sa-si-cumpere-apartamente-15218951
15218951
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.