Putin respinge acuzaţiile asociate Dosarelor Panama, acuzând Occidentul că vrea destabilizarea Rusiei

Postat la 07 aprilie 2016 161 afişări

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a respins acuzaţiile de corupţie asociate Scandalului Panama, afirmând că adversarii săi occidentali vor să destabilizeze Rusia, informează BBC News online.

Putin respinge acuzaţiile asociate Dosarelor Panama, acuzând Occidentul că vrea destabilizarea Rusiei

 "Adversarii occidentali sunt îngrijoraţi în legătură cu unitatea şi solidaritatea naţiunii ruse, de aceea încearcă să ne destabilizeze, pentru a deveni mai obedienţi", a declarat Vladimir Putin.

"Mi-au găsit cunoştinţele şi prietenii şi s-au legat de ceva", a adăugat liderul de la Kremlin.

Vladimir Putin este una din principalele ţinte ale scandalului "Dosarele Panama", deşi nu este implicat deloc în acest caz, reacţionase luni purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, avertizând că este vorba de o campanie contra Rusiei şi de un nou nivel al "putinofobiei".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/putin-respinge-acuzatiile-asociate-dosarelor-panama-acuzand-occidentul-ca-vrea-destabilizarea-rusiei-15218132
15218132
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.