Credit Europe Bank triplează valoarea bonusului pentru călătoriile posesoriilor de carduri premium

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 14 februarie 2012 11 afişări

Credit Europe Bank a lansat un nou serviciu pentru posesorii de carduri premium CardAvantaj Gold şi Platinum, care vor putea folosi bonusul acumulat în contul lor la o valoare triplă pentru călătoriile personale sau de afaceri.

Programul CardAvantaj Bon Voyage se derulează în parteneriat cu agenţia de turism Perfect Tour. Detaliile călătoriei sunt stabilite împreună cu un agent al Departamentului VIP de la Perfect Tour prin intermediul liniei telefonice dedicate Bon Voyage - Luxury Line. Plata se face din bonusul asociat contului de card, fondurile disponibile de acest tip fiind triplate de către bancă. Dacă valoarea majorată a bonusului nu acoperă în întregime cheltuielile planificate, suma suplimentară va fi dedusă din limita de credit, care va fi returnată în 3 rate cu dobândă zero.

"Programul Bon Voyage îi sprijină pe toţi clienţii noştri care îşi planifică vacanţele, simplificând procesul şi oferindu-le resurse financiare suplimentare. Dorim să continuăm şirul inovaţiilor, iar CardAvantaj Bon Voyage este un exemplu de beneficiu unic în România", spune Bianca Ioniţă, Head of Cards Product Management la Credit Europe Bank.

Programul CardAvantaj Bon Voyage poate fi folosit doar pentru pachetele de călătorie (cazare şi transport sau numai cazare), nu şi pentru biletele de avion achiziţionate separat. Rezervările în cadrul Programului CardAvantaj Bon Voyage se pot face şi în weekend, urmând ca tranzacţiile să se efectueze doar în timpul săptămânii, în timpul programului de lucru al băncii.

Credit Europe Bank (România) SA, membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, are aproape 500.000 de clienţi persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 77 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de internet banking şi phone banking.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/credit-europe-bank-tripleaza-valoarea-bonusului-pentru-calatoriile-posesoriilor-de-carduri-premium-9232777
9232777
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.