Credit Europe Bank reduce comisioanele pentru tranzacţiile prin internet şi telefon mobil

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 20 septembrie 2011 45 afişări

Operaţiunile bancare efectuate prin aplicaţia Credit Europe Net vor beneficia, din noiembrie, de comisioane reduse faţă de cele practicate în sucursalele băncii, iar o parte dintre tranzacţii vor avea comision zero.

Totodată, şi utilizatorii serviciului de Phone Banking - derulat prin CEBLine - vor beneficia de comisioane mai mici.

În cazul serviciului Internet Banking sunt incluse în categoria operaţiunilor cu comision zero transferurile intra- si interbancare în valoare de până la 9.999 de lei inclusiv, transferul între conturile proprii şi schimbul valutar. De asemenea, toate celelalte comisioane aplicabile operaţiunilor efectuate prin Internet Banking şi Phone Banking au cunoscut ajustări semnificative. De exemplu, pentru plăţile interbancare de până la 2.500 de euro inclusiv, comisionul scade de la 15 la 3 euro.

Comisionul maxim pentru plăţile prin internet va fi de 5 lei, pentru tranzacţiile de peste 49.900 de lei, iar pentru plăţile prin telefonul mobil, comisionul maxim va fi de 7,5 lei pentru tranzacţiile de peste 10.000 de lei.

Token-ul (dispozitivul de logare pentru Internet Banking) poate fi trimis clientului prin curier, însoţit de un scurt ghid de utilizare. De asemenea, pentru eliberarea unui dispozitiv suplimentar se va percepe o taxă redusă, de 10 euro.

Dezvoltarea canalelor bancare alternative este una dintre priorităţile Credit Europe Bank pentru acest an, fiind menită să sporească atât eficienţa, cât şi uşurinţa în utilizare a serviciilor bancare.

Credit Europe Bank este filiala locală a Credit Europe Group, controlat de miliardarul turc Husnu Ozyegin. În România, banca avea la sfârşitul anului trecut active de 5,77 miliarde de lei (4,14 miliarde de euro). Credit Europe a fost cea care a lansat pe piaţa românească modelul de rate fără dobândă pentru cumpărăturile cu cardul, model preluat apoi inclusiv de cele mai mari bănci din sistem.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/credit-europe-bank-reduce-comisioanele-pentru-tranzactiile-prin-internet-si-telefon-mobil-8776393
8776393
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.