Creatorul Angry Birds: Doar Disney e mai piratat ca noi

Postat la 27 aprilie 2011 57 afişări

Seful Rovio Mobile, compania care a dezvoltat cea mai vanduta aplicatie pentru telefoane mobile din lume, Angry Birds, a declarat in cadrul Global Mobile Internet Conference de la Beijing ca iPhone-ul a schimbat intreaga piata de telefoane mobile, scrie AppleInsider.com.

Directorul a precizat de asemenea ca franciza Angry Birds a devenit cel de-al treilea cel mai copiat brand din China, dupa Disney si Hello Kitty.Vesterbacka, pe a carui carte de vizita scrie "Vulturul puternic de la Rovio" a spus ca este uimit de faptul ca aproape toate persoanele cu care a vorbit s-au jucat Angry Birds.

"Trebuie sa multumim companiei Apple pentru toate schimbarile pe care le-a adus in aceasta industrie", a declarat Vulturul puternic, precizand ca lansarea iPhone-ului si a magazinului de aplicatii App Store i-a ajutat pe dezvoltatori sa ajunga mult mai repede la fani.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Angry Birds,
Disney,
piraterie
/actualitate/creatorul-angry-birds-doar-disney-e-mai-piratat-ca-noi-8195971
8195971
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.