Crasnea, CRP: Aparitia stenogramelor Vintu este stanjenitoare pentru orice jurnalist onorabil

Postat la 19 octombrie 2010 44 afişări

Indira Crasnea, presedintele Clubului Roman de Presa (CRP), a declarat, referitor la aparitia in presa a stenogramelor din cazul Vintu, ca acest lucru este stanjenitor pentru orice jurnalist sau om de presa care se lupta sa-si faca meseria profesionist si onorabil.

"Din pacate, demonstreaza ca sunt printre ai nostri persoane care accepta si participa la un rau facut cu mana proprie. Se pare ca nu este indeajuns ca ei sa fie sanctionati prin recomandari, pentru ca atunci cand bunul-simt si trasul civilizat de maneca nu sunt suficiente in aplicarea eticii profesionale, trebuie sa intervina sanctiuni ferme. Consiliul de Onoare al Clubului va discuta despre consecintele aparitiei acestor stenograme si va decide asupra oportunitatii declararii ca obligatorie a Recomandarii privind autoreglementarea relatiilor profesionale dintre patronii din mass-media, editori si jurnalisti (adoptata in 2006 si modificata in 2007)", a declarat Indira Crasnea intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CRP,
reactii,
stenograme,
Vintu,
Crasnea
/actualitate/crasnea-crp-aparitia-stenogramelor-vintu-este-stanjenitoare-pentru-orice-jurnalist-onorabil-7498277
7498277
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.