Craciunul la tara - 750 de lei sase zile in Maramuresul istoric, 70 de lei plimbarea cu mocanita

Postat la 01 noiembrie 2010 80 afişări

De Craciun, plimbarea cu mocanita costa 70 de lei, in care mai sunt incluse gustarea maramureseana, Viflaimul si insotitorul de tren care-ti spune povestile locului. De Revelion, cursa e mai lunga, 21 de kilometri, pana in Paltin si inapoi.

Cine vrea neaparat Sarbatori in mocanita se poate caza la 25 de kilometri de gara, in Ieudul istoric, la o pensiune de doua margarete, intr-o casa traditionala. Aici, sase zile de vacanta costa 750 de lei de persoana, iar copiii sub 12 ani platesc la jumatate.

A doua zi de Craciun se face plimbare cu sania trasa de cai, se viziteaza complexul mecanic taranesc (moara, piva si valtoare) si Biserica din Deal de la 1364, protejata UNESCO. In ziua urmatoare sunt pe lista Festivalul Datinilor si Obiceiurilor de Iarna de la Sighetu-Marmatiei, Muzeul Memorial, Cimitirul Vesel si Manastirea Barsana.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/craciunul-la-tara-750-de-lei-sase-zile-in-maramuresul-istoric-70-de-lei-plimbarea-cu-mocanita-7647454
7647454
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.