CRĂCIUN 2015: Cei mai frumoşi brazi de Crăciun din lume - GALERIE FOTO

Autor: Narcis Rosioru Postat la 25 decembrie 2015 316 afişări

Cu mai puţin de 3 săptămâni înainte de Crăciun, marile oraşe ale lumii s-au îmbrăcat în haine de sărbătoare şi au intrat astfel în competiţia pentru cel mai frumos brad de sărbători.

Brazi sub formă de copaci plutitori, realizaţi din piese Lego, din ferestre vechi sau împodobiţi cu milioane de beculeţe au fost expuşi anul acesta în diferite părţi ale lumii, în încercarea de a primi titlul pentru cel mai frumos brad de Crăciun.

Astfel, fiecare mare oraş din lume a decis să reinventeze unul dintre cele mai importante simboluri ale Crăciunului - bradul.

În timp ce unii au mers pe varianta tradiţională, cu un brad natural decorat cu luminiţe şi obiecte strălucitoare, alte oraşe au inaugurat anul acesta copaci realizaţi doar din piese Lego, cadre metalice sau ferestre vechi de peste 100 de ani. 

Bradul din Singapore Trick Eye Museum, suspendat de tavan

Bradul din Melbourne, Australia, realizat din peste jumătate de milion de piese Lego

Bradul din Mexico City, considerat unul dintre cei mai înalţi din lume

Bradul din Rio de Janeiro, aşezat pe o structură plutitoare pe apă

Bradul din Rakvere (Estonia) este realizat din 121 de ferestre vechi, strânse de la localnici

Bradul din Canberra, Australia, a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele peste 500.000 de beculeţe cu care este împodobit

Bradul de la Rockefeller Center, considerat a fi un etalon al decoraţiunilor de Crăciun din toată lumea

Urmărește Business Magazin

/actualitate/craciun-2015-cei-mai-frumosi-brazi-de-craciun-din-lume-galerie-foto-14932051
14932051
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.